Julafton 2016

 
Jag tog inte många bilder alls under dagen igår, utan knäppte bara när jag kände för det. Vi hade en mysig julafton i alla fall - den bästa på länge. Vi började dagen med att äta frukost tillsammans och titta på julkalendern, de två senaste avsnitten för vi missade ett den tjugotredje. Efter det satte jag ihop pepparkakshuset som inte hanns med dan för doppare dan och efter det drog vi åt var sitt håll för att träna. Jag cyklade till gymmet för att träna ben och mor åkte till hundklubben med hundarna. 
 
När vi kom hem igen fick jag pynta pepparkakshuset med liiite för lös krystyr innan vi drog igång med julbordet. Vi var duktiga och gjorde all mat dagen innan så egentligen behövde vi bara värma allt. Mitt julbord var givetvis veganskt med vegansson, juliga k*ttbullar, brysselkål, morot, prinsk*rv, majonäs och en macka med julsk*nka från astrid och aporna. Vegansson smakade mest bara potatisgratäng vilket var lite tråkigt men nästa gång (påsk) ska jag prova tångkaviar istället för kapris. Annars smakade allt väldigt bra och jag tyckte till och med om sk*nkan-  antagligen för att den inte smakade så mycket skinka, haha. 
 
Efter julbordet splade vi två omgångar yatzy innan kalle som. Efter det tog vi en promenad upp till stan och resten av kvällen såg vi två julfilmer och åt även ris alá malta (och godis så klart). Min veganska ris alá malta blev sjukt god och jag åt nog lite för mycket... Hela julafton var i alla fall väldigt bra och även fast man aldrig får den där speciella känsla som man fick när man var liten så tycker jag ändå att det var väldigt mysigt :)
Vardag | |
#1 - - josefine:

Hej! Hoppas du hade en underbar julafton. Önskar dig en god fortsättning :)

Svar: Det hade jag verkligen :) God fortsättning till dig med!
Amanda Hed

#2 - - Ellen:

Härliga bilder!

Svar: Tack :)
Amanda Hed

Upp